Politica de retur

Clientul poate trimite retur prin orice firmă de curierat rapid produsele achiziționate online, însoțite de formularul de retur completat și de factură. Perioada de retur validă în conformitate cu reglementărle este de 14 zile, socotită între data recepției produsului de către client (adică data de livrare a coletului de către curierul nostru) și data recepției returului de către noi (adică data de livrare a coletului retur). 

Produsele pot fi schimbate în limita stocului disponibil sau valoarea acestora va fi returnată prin virament bancar. 

După primirea returului, va fi efectuată verificarea cantitativă și calitativă a produselor returnate și transmis un email de confirmare a procesării returului. Plata returului se va face prin virament bancar in 15 zile de la primirea coletului de retur în contul IBAN indicat de consumator în formularul de retur. Taxele de curierat nu vor fi rambursate. Returnarea banilor ori  nu se poate efectua în urmatoarele cazuri:

  • Eticheta de produs si/sau eticheta de retur au fost desfacute. Desfacerea acestora duce automat la pierderea dreptului de returnare.
  • Produsele nu sunt în condiția lor originală (ambalajul original al produsului, accesoriile complete, documentele aferente achizitiei, documente fiscale)

Toate costurile de transport generate de procedura de retur/schimb produse, inclusiv reexpedierea vor fi suportate exclusiv de către client. Taxele de curierat nu vor fi rambursate.